Werken bij Saltro

Bij Saltro werken ongeveer 570 mensen. Een groot deel van hen is werkzaam in de buitendienst, op het laboratorium en bij lichamelijke onderzoeken. Verschillende functies maar allemaal met één gemene deler: het draait om mensenwerk!

Innovatieve organisatie

Saltro is een innovatieve en flexibele organisatie. Ons laboratorium beschikt over de nieuwste technologie op het gebied van diagnostiek. Aanvragers en hun patiënten voelen zich prettig bij ons. Dat zien we terug in de goede cijfers voor klanttevredenheid.

Informeel en collegiaal

Saltro kent een informele, prettige en collegiale sfeer en zorgt goed voor haar medewerkers. Het salaris ligt boven wat in de markt gangbaar is. Er is een goed inwerkprogramma en we besteden veel aandacht aan opleiding en nascholing. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor bijvoorbeeld huisartsen en praktijkassistenten. Ook met het aantal vrije dagen en de pensioenregeling zit het wel goed.

Kom jij ons versterken?

Werken bij Saltro is leuk, afwisselend en boeiend. Het vraagt ook best wat van je. Zo moet je nauwgezet om kunnen gaan met onze technische apparatuur. En werk je in de buitendienst, dan is het belangrijk dat je open en met inlevingsvermogen met mensen omgaat. Verder hechten we aan een flexibele instelling en vinden we het belangrijk dat je stressbestendig bent. Je bent communicatief, weet vertrouwen te wekken en je hebt een gastvrije instelling. Heb jij het in je om ons te versterken? Kijk bij onze vacatures en solliciteer direct.