MEEWERKSTAGE - COMMUNICATIE (HBO)

Studierichting: Communicatie | Stagevergoeding: €412 per maand | Locatie: Utrecht | 4 / 5 dagen per week | Periode: februari t/m juni 2024 | Sluitingsdatum: 21 januari 2024

 

Jouw stage bij Unilabs Nederland

Heb jij zin om ervaring op te doen bij een (inter)nationale organisatie, die Europees marktleider is in de medische diagnostiek en zich elke dag inzet voor de zorg van morgen? 

Unilabs Nederland heeft van februari t/m juni een meewerkstage beschikbaar voor studenten die een hbo-opleiding in de richting van communicatie volgen (zoals hbo communicatie, creative business, enz.).  

Let op: deze stageplek betreft een meewerkstage en geen afstudeerstage!

Stageverzoeken voor de periode februari 2024 t/m juni 2024 dienen aangemeld te worden vóór zondag 21 januari 2024In de week van 22 januari ontvang je een terugkoppeling over je stage aanmelding. 


Wat bieden wij?

Voor het aangaan van een stageovereenkomst willen we een goed beeld krijgen van jou en wat jouw persoonlijke doel is van de stageperiode. Stages zijn een goede manier om elkaar te leren kennen en we zijn dan ook benieuwd wat maakt dat jij enthousiast bent om bij Unilabs Nederland ervaring op te doen! Voor jou is het een kans om erachter te komen hoe het is om eigen taken en verantwoordelijkheden te hebben, in een team te werken en onderdeel uit te maken van een organisatie met enthousiaste medewerkers. Voor ons is het een kans om talent in huis te halen. 

 

Wij staan voor je klaar

Wil je meer weten over deze meewerkstage bij Unilabs Nederland? Neem dan contact op met Floor Bosman - HR Manager Beleid, Projecten & Opleidingen  via telefoonnummer 06-22489974.

Enthousiast geworden en wil je je aanmelden? Druk op de knop!

Vacaturekenmerken